Välkommen till Premier Rider AB

Hej! Välkommen till Premier Rider AB! Sedan 1997 har vi varit till din tjänst och tar hand om tillverkningen av dina kundanpassade produkter. Vi erbjuder även logistik till och från asiatiska och baltiska länder till ett fast pris, inklusive tullklarering och frakt. Med vår egna personal på plats i fabrikerna kan vi garantera kvalitet och rätt förpackning på produkterna.

Om Premier Rider

Affärskoncept
Premier Rider AB vill hjälpa nordiska industri- och tillverkningsbolag att minska sina inköpskostnader. Vi erbjuder upphandlingar i Asien för produkter inom olika områden som byggindustrin, rörinstallationer, trafikutrustning och mycket mer. Vi arbetar med kedjebutiker och grossister inom järnhandel för att erbjuda kvalitetssäkrade produkter till konkurrenskraftiga priser. 

Bakgrund
Premier Rider AB har över 30 års erfarenhet och ett nära samarbete med fabriker i Asien. Vi har ett stort nätverk av fabriker som kan tillverka olika typer av komponenter och delsystem. Vi hjälper nordiska företag att få kvalitetssäkrade produkter till konkurrenskraftiga priser, inklusive frakt och tull. Detta hjälper företagen att minska sina inköpskostnader och vara konkurrenskraftiga på marknaden.

Video

 

Kvalitetssäkring                                                                                                                                                   

Premier Rider AB har kvalitetskontrollanter på plats i fabrikerna för att säkerställa att kunderna får leveranser enligt kraven och proverna för varje produkt. Vid utveckling av specialanpassade eller skräddarsydda produkter börjar vi alltid med en kontraktsgenomgång med dig som kund, för att säkerställa att alla krav och processer uppfylls. (Vänligen titta på vår tvåminuters video).

Exempel på dessa är:
(Materialkvalite) (Viktiga toleranser) (Dimensioner) (Materialcertifikat) (Krav på ytbehandling) (Förpackning) (Prover).

Paketering görs för att leverera artiklarna på det mest kostnadseffektiva sättet - utan mellanlagring - direkt ifrån fabriken till kundens destination. Möjlighet till mellanlagring, extra lagring, (om det står med i kontraktet) finns för dig som kund med större volymer än (normalt) om så önskas.

Villkor


Svensk lag gäller
Eventuell tvist kan avgöras i Stockholms tingsrätt
10 dagars reklamationsrätt efter leverans.

Arbetsordning  

 

 

For W3 validate

Produkter

Vi skräddarsyr produkter efter specifika kundbehov likaväl som de vanliga metall- och plastprodukterna inom konstruktion och byggmaterial. Därför har vi ingen fullständig produktkatalog. Här är exempel på vanliga produkter vi levererar inom bygg, industri, trädgårdsskötsel, VVS, inredningsdesign och logistik. Vi kan ta fram speciella framställningar enligt specifika krav från kunder.

Byggmaterial

services

Vvs & VA komponenter

services

Kundanpassade metallkomponenter

services

Plast- och gummikomponenter (skräddarsydda)

services

Klämmor och monteringskomponenter

services

Rullburar, stålpallar och skräddarsydda ställ

services

Ventilation

services

Stängseldelar och -tillbehör

services

Trädgårdsmetalldelar och verktyg

services

Eldstadssverktyg, Eldkorgar och lyktor

services

Trailer och tillbehör

services

Hydrauliska kopplingar

services

Flaggstångstillbehör

services

For W3 validate

Team Premier Rider

Inderpal var början av Premier Riders historia och känner till den asiatiska marknaden inifrån och ut. Detta är inte minst p.g.a. sitt ursprung ifrån Indien och hans mycket stora kontaktyta på plats och även i Kina. Han har 30 års erfarenhet av tillverkning och logistik i Asien och blev årets pionjär i Uppsala 2013. Detta har resulterat i att Premier Rider idag har 7 anställda och får kompletterande och upprepande ordrar med stora volymer ifrån bolag samt koncerner i norden och internationellt som omsätter allt ifrån intervallet miljonbolag till miljardkoncerner.

blog post

Inderpal Singh

VD / Mekanisk ingenjör

blog post

Vijay Kumar

Teamledare

blog post

Tracy Pettersson

Admin/ Ekonomi

blog post

Sell Team Sweden

Sell Team Sweden

blog post

Team sourcing India

Team sourcing India

blog post

Team sourcing China

Team sourcing China

blog post

Sell Team Sweden

Sell Team Sweden

blog post

Sell Team Sweden

Sell Team Sweden

For W3 validate

Våra kunder

Vi har kunder i många olika branscher i Norden, ofta inom bygg, industri, trädgård, VVS, inredning och logistik.

Kenneth Sundin

"Premier Rider har löst många komplexa produkter för CIS i ca 7 år nu och vi fortsätter att utveckla nya produkter med dem. Vi tycker att processen med leverans och kvalitet har varit enastående"

Peter Stenberg

"Vi har varit kund hos Premier Rider AB i många år nu och känner att vi har ett gott samarbete med ett snabbt gensvar och tillförlitliga leveranser med den kvalitet på varorna som vi önskar."

Rickard Bergfeldt

"Vi har nu inlett Premier Rider som leverantör med kompletterande artiklar i ett år, första leveransen kom till oss ifrån Asien efter tre månader utan några avvikelser"

Jean Wouters

"Verksamhetens omsättning och vinst har ökat efter Premier Riders reducering av våra inköpskostnader."

For W3 validate

Senaste Nytt

Premier Rider anpassar, producerar och transporterar plast och metall inom byggande, industri och byggnad. Det kan vara allt från arkitektoniska hårdvara och byggmaterial till komplexa svetsade strukturer och hållbara fästelement till vackra skor, eller vägskyltar.

Ny försäljningschef utsedd

Ny försäljningschef utsedd för svensk marknad Leveranschef i Kina från 2015

Ekonomi och CRM-program

Nytt ekonomi- och CRM-program som planeras för hösten 2017

Ny säljare utsedd för Finland

Ny säljare utsedd för Finland

Premier Rider diplom för högsta kreditbetyg

Premier Rider tilldelades diplom för högsta kreditbetyg av Dun & Bradstreet 9e juni 2023.

For W3 validate

Kontakta oss

Kontor

  • Premier Rider AB
           Rubanksgatan  4,
           741  71, Knivsta, 
           Sweden
  • Telefon : 010-214 63 39
  • e-post : info@premier-rider.se

Skriv till oss